Насловна Најновије Одржана XVIII редовна сједница Скупштине општине Рогатица

Одржана XVIII редовна сједница Скупштине општине Рогатица

177
0

XVIII редовна сједница Скупштине општине Рогатица одржана је данас. Одборници су усвојили одлуку о расписивању јавног огласа за додјелу у закуп пољопривредног земљишта у својини Републике Српске  на територији општине Рогатица, путем прибављања писмених понуда. Ријеч је о скоро 500 хектара земљишта у насељима Рогатица 2, Козићи, Борике, Стара Гора, Живаљевићи и Сјемећ које ће бити могуће закупити на период од 8 година.

Рогатички одборници су усвојили и одлуку којом се Јавном комуналном предузећу „Врела Сељани“ уступа на управљање водоводни систем насеља Пљешевица, Ћемановићи и Доњи Сељани. Овом одлуком обухваћено је и кориштење машина и опреме набављене пројектом „Унапређење управљања водоснадбијевањем у урбаним и руралним дијеловима општина Колашин и Рогатица“.

Извјештај о извршењу Буџета општине Рогатица у периоду јануар – јун 2022. године показао је суфицит у износу од 45.664 КМ. Након раније спроведене конкурсне процедуре, Скупштина је на приједлог Комисије за избор и именовања повјерила нови мандат Предрагу Ујићу на позицији директора Туристичке организације општине Рогатица.

ИЗВОРОпштина Рогатица
Претходни текстУ Источном Сарајеву, Сарајеву и Какњу ухапшено пет лица због дроге
Сљедећи текстТО града Источно Сарајево, Постављене двије планинарске и једна туристичка табла(ВИДЕО)