Насловна Најновије Од сриједе међународни симпозијум “Инфотех Јахорина“

Од сриједе међународни симпозијум “Инфотех Јахорина“

182
0

На Јахорини ће у сриједу, 15. марта, бити отворен 22. Међународни научно-стручни симпозијума „Инфотех – Јахорина 2023“, у организацији Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Свечана церемонија отварања Симпозијума биће уприличена у 11.00 часова у хотелу „Рајска долина“, најављено је са Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Међународни симпозијум „Инфотех Јахорина“ окупља стручњаке, научнике, инжењере, истраживаче и студенте из области информационих технологија и њихове примјене у области система управљања, комуникационих система, производних и електронских система, електроенергетике и других области електротехнике и рачунарства.

Први симпозијум „Инфотех Јахорина“ одржан је 2001. године, након чега привлачи значајан број учесника углавном из региона западног Балкана и одржава добар квалитет и број пријављених и презентованих радова.

У саопштењу се наводи да „Инфотех Јахорина“ данас представља један од водећих скупова у региону, посвећених области информационих и комуникационих технологија и њиховој примјени у различитим областима.

Симпозијум се одржава до 17. марта.

ИЗВОРсрна, WBC - RTI.INFO
Претходни текстРок звијезде направиле добру забаву на “Јахорина ски фесту“
Сљедећи текстБратунац: Настављена изградња паркиралишта и тротоара