Насловна Најновије Опасност од одрона на дионицама у усјецима

Опасност од одрона на дионицама у усјецима

97
0

Саобраћај се у Републици Српској одвија по мјестимично мокрим и клизавим коловозима. Скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због минерских радова на магистралном путу Сарајево-Фоча, дионица Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице у периоду од 03.05.2023. до 03.06.2023. долазиће до поврмене обуставе саобраћаја у времену између 11:00 и 15:00 часова у трајању од два пута по 5-7 минута.

На маг.путу М-19 Подроманија-Сумбуловац у мјесту Мокро, саобраћај се одвија успорено.

Због извођења радова на санацији клизишта саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком (урађеном привременом заобилазницом у дужини 150 метара) уз постављену саобраћајну сигнализацију.Због извођења радова, биће измијењен режим у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута М-I 109 Брод на Дрини 2-Врба у тунелу Чемерно. ( од 01.03. до 01.07.2023. године)   – На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.                                                                                                                        На граничним прелазима  нема дужих чекања приликом преласка границе.

ИЗВОРртвис
Претходни текстПредстава „Миропомазани“ отвара први Фестивал позоришта у Градишци
Сљедећи текстПодршка Русије Републици Српској (Фото)