Насловна Најновије Опрез због поледице

Опрез због поледице

133
0

На већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ вози се по претежно сувом и мјестимично влажном коловозу, а поледице понегдје има на дионицама у засјењеним странама виших планинских превоја, саопштено је јутрос из Ауто-мото савеза Српске.

У Бањалуци ће вечерас због обиљежавања православне Нове године саобраћај бити обустављен у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, од Трга српских владара /Банског двора/ до Улице Марије Бурсаћ. Обустава ће трајати вечерас од 20.00 часова до 1.00 часова послије поноћи.

До краја фебруара ће због радова у тунелу Чељиговићи, на магистралном путу Лапишница-Љубогошта, бити измијењен режим у одвијању саобраћаја.

Због оштећења мостова преко ријеке Буковице у Горњи Подградцима и преко ријеке Јабланице у мјесту Совјак, на локалним путевима је обустављен саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Радови се изводе на магистралном путу Градишка-Нова Топола-Клашнице, Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/ и код Добоја гдје је у току градња ауто-пута.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик-Главичице, Фоча-Горажде у Филиповићима и Укрина-Горња Вијака.

У ФБиХ се радови изводе на путу Јајце-Доњи Вакуф у тунелу Скела и на магистралним путевима Семизовац-Олово, дионица Чевљановићи-Нишићи, као и Живинице-Ступари.

Када је ријеч о граничним прелазима, јутрос нема дужих задржавања.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Српској прослава православне Нове године
Сљедећи текстВечерас слаб снијег на планинама