Насловна Најновије Општина Источно Ново Сарајево најбоље рангирана општина у оквиру МЕГ2 пројекта...

Општина Источно Ново Сарајево најбоље рангирана општина у оквиру МЕГ2 пројекта (Фото)

82
0
Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић присуствовао је данас конференцији на којој су презентовани резултати другог циклуса независне евалуације у оквиру МЕГ2 пројекта.
 
Током конференције додијељено је признање Општини Источно Ново Сарајево за најбоље рангирану општину у конкуренцији 20 других општина и градова, које је начелнику Катићу уручио Горан Штефатић, менаџер МЕГ пројекта.
 
 
 
Грант средства су бесповратна у износу од 327.000,00 КМ, која заједно уз Општинска буџетска средства у износу од 473.000,00 КМ дају вриједност инвестиције у укупном износу од 800.000,00 КМ. Цјелокупна средства ће се уложити у проширење канализационе мреже у насељима Тилава и Иванићи.
 
 
Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић захвалио се тиму МЕГ пројекта на подршци која је пружена Општинској управи током више од двије године трајања овог пројекта, који је захтјевао много труда, рада, енергије и знања, те истакао да је кључ успјеха квалитетан тимски рад и одлична сарадња са КП „Водовод и канализација“ а.д. Источно Сарајево.
 
Координатор МЕГ пројеката и начелник одјељења за привреду и друштвене дјелатности Игор Ђокановић изразио је захвалост свим сарадницима који су били анагажовани на реализацији пројекта, те истакао да су најбољи резултати остварени у области транспарентности, побољшања ефикасности рада Општинске управе и унапређења учешћа грађана у раду локалне самоуправе.
ИЗВОРопштина Источно Ново Сарајево
Претходни текстМарш „Стазом егзодуса 2024“ – 29 година од прогона Срба из Возуће; Провокације ратним заставама тзв. Армије БиХ (ФОТО/ВИДЕО)
Сљедећи текст„Пулс града“, 10.9.2024. (Видео)