Насловна Најновије Општина Источно Ново Сарајево поклонила књиге библиотеци Средње школе „28. јуни“

Општина Источно Ново Сарајево поклонила књиге библиотеци Средње школе „28. јуни“

126
0
Поводом Међународног дана даривања књига, који се обиљежава сваког 14. фебруара, данас је у библиотеку Средње школе „28. јуни“ традиционално стигао поклон од руководства општине Источно Ново Сарајево. 
 
Начелник ове локалне заједнице Јован Катић, уручио је библиотеци ЈУ Средње школе „28. јуни“ књиге у вриједности од 850.00 КМ.
 
Начелник Катић рекао је да је Општина Источно Ново Сарајево препознала образовање као један од кључних приоритета развоја општине и да је управо улагање у образовање примарни стуб развоја ове локалне заједнице.
 
„Захвални смо на овом поклону подршке средњошколцима. Наша школа има већи број ученика него претходних година и управо због тога су нам поклоњени наслови изузетно важни. Овај вид сарадње и партнерства средњошколаца и локалне заједнице његује се већ пар година на обострано задовољство и надамо се да ће се ова позитивна пракса и овај вид улагања у знање наставити и у годинама које долазе“, рекао је директор ЈУ Средње школе „28. јуни“ Борис Брајовић.
 
На иницијативу Савјета ученика ове школе и уз разумијевање представника локалне заједнице, полице библиотеке су богатије за нове наслове школске лектире као и одабране наслове којима ће средњошколци квалитетно испунити слободно вријеме.
ИЗВОРртвис
Претходни текстЋосић: Будућа покољења треба да знају која је цијена плаћена за Српску
Сљедећи текстСнажан земљотрес погодио Румунију