Насловна Вијести Источно Сарајево Основан општински одбор НПС-а, предсједник Немања Кнежевић

Основан општински одбор НПС-а, предсједник Немања Кнежевић

295
0

На Палама је данас основан Општински одбор Народне партије Српске /НПС/, а за предсједника је изабран Немања Kнежевић.

Предсједник НПС-а Дарко Бањац, рекао је да је оснивање овог одбора значајно за Изборну јединицу осам и захвалио је Kнежевићу што је подржао причу партије.

„Немања као кандидат Народне партије Српске за народног посланика на Палама, има велики посао и задатак да подигне у наредних годину дана све општинске и градске одборе у Изборној јединици осам“, изјавио је Бањац новинарима.

Он је додао и да партија „не болује“ од неке велике журбе, јер је политика дуг процес, те да им је циљ да у овој изборној јединици имају све општинске и градске одборе како би могли бити спремни за 2024. годину, а убијеђен је да ће резултат НПС-а на Палама бити задовољавајући.

„Ми смо политичка партија која је народна, наши људи су одлични и долазе из народа. Баштинимо традицију националних вриједности, православне вјере. Увијек говоримо оно што мислимо док други сматрају да требамо ћутати“, истакао је Бањац.

Kнежевићу каже да му је част и задовољство што је члан НПС-а и што је са Бањцем нашао заједничке идеје и циљеве за Републику Српску, које се тичу останка дјеце, потомака на овим просторима.

„Нама је најљепше овдје. То што неки иду ван граница Српске, не знам зашто то раде. Ми ћемо се трудити свим силама да нађемо начина и задржимо омладину како би били свом на своме“, истакао је Kнежевић.

На Палама су данас отворене и нове канцеларије Општинског одбора НПС-а, а Kнежевић је захвалио представницима политичких партија који су дошли на отварање, јер сада знају са ким ће сарађивати у будућности за боље сутра.

ИЗВОРсрна,
Претходни текстСвjетско првенство у Катару почиње дан раније – 20. новембра
Сљедећи текстКупац “Љубије“ требало би да буде европски и свјетски бренд