Насловна Uncategorized Прекид електроснабдијевања

Прекид електроснабдијевања

213
0

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају да ће данас,  због радова на 35 kV воду Пале-Подграб, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 12.00 часова потрошачима у насељу Јахорински Поток, дијелу насеља Кременита брда, те фирмама Скиентар Гондола и Мраз.

Такође, због радова на 10 kV воду Стамболчић, сутра ће доћи  до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 12.00 часова потрошачима у насељима: Јахорински поток и Стамболчић, а фирме које остају без напајања су Коран-касарна, Скиентар Гондола и Мраз.

У општини Соколац, радови на воду Каљина у времену 08,00.14,00,без напајања остају насеља Kаљина,Пусто Село,Медојевићи,Гире,Имамовићи,Баре,Поретак.
Општина Рогатица,радови на воду Козићи у времену 07,00-18,00.без напајања остају насеља Дуб,Шљедовићи,Пљеско,Тукови,и ХЕ Дуб и Устипрача.

У Општини Чајниче, радови на воду Чајниче-Заборак у времену 08,00-18,00,без напајања остају насеља Гламочевићи,Крч,Батковићи,Хочевина,Забран,Брезовице.

Претходни текстТоком дана топлије, понегдје магла
Сљедећи текстЕУ: Поздрављено одржавање Општих избора у БиХ