Насловна Вијести Источно Сарајево Панел дискусија програма ,,Жене за жене“

Панел дискусија програма ,,Жене за жене“

224
0

Центар за културу и информисање Источна Илиџа организује у петак, 8. јула, панел дискусију програма „Жене за жене“, који за циљ има доношење стратегије оснаживања жена у Источном Сарајеву и рад на системском побољшању положаја жена у друштву.

Панел дискусије имаће за резултат конкретне иницијативе за побољшање положаја жена у овом граду, које ће бити упућене надлежним институцијама, а панелисти ће говорити о изазовима и проблемима са којима су се суочавали кроз каријеру и шта их је оснаживало да то превазиђу, који им је био мотив за напредовање и слично, саопштено је из овог центра.

Панелисти треће дискусије су жене из јавних дјелатности и менаџмента које се својим дјеловањем значајно истичу у друштву и које обављају најодговорније послове, а панелу могу присуствовати сви заинтересовани грађани.

Панелисти ће у првом дијелу дати осврт на то како су се изборили за своје мјесто у друштву, шта су жртвовали, да ли је равноправна конкуренција између мушкараца и жена и како то превазићи.

Циљ је да учесници панела добију савјете како превазићи проблеме и кризне ситуације и осврнути се на положај жена кроз генерације.

Почетак догађаја планиран је за 18.00 часова у сали Скупштине општине Источна Илиџа.

ИЗВОРРТВ Источно Сарајево
Претходни текстСатори и ЕГЗИТ објавили обраду пјесме „Ђелем, ђелем“ Есме Реџепове (ВИДЕО)
Сљедећи текстРеконструкција главног фекалног колектора у Улици Иве Андрића