Насловна Вијести Источно Сарајево Патрисио и Виктор потписали уговоре са Мотористима

Патрисио и Виктор потписали уговоре са Мотористима

233
0

,,Фамос“ из Војковића представио је данас још два појачања у својим редовима за нову сезону.

Након петнаестак дана рада са Фамосом уговоре су потписали Патрисио де Соуза и Виктор да Силва, бразилски двојац који је претходне сезоне играо за Босну из Високог у Другој лиги Федерације БиХ група „Центар“.

Патрисио је двадесетједногодишњи задњи везни фудбалер којег краси велика борбеност и јако добра контрола лопте. Предност му је свакако и одлично познавање нашег језика којег је научио за кратко вријеме и одлично се на терену разумије са саиграчима. Одиграо је двије утакмице за Фамос овог љета и показао је да ће, када достигне оптимални ниво припремљености, бити одлично појачање.

Виктор је годину дана млађи од Патрисија и игра нешто офанзивније у везном реду. Одиграо је једну утакмицу овога љета за Фамос и ту се и наметнуо Владимиру Дрињаку. Претходно је током љета требао потписати за Беране, али се вратио у Источно Сарајево и придружио свом сународњаку у Фамосу.

Они су осмо и девето појачање, а велика је вјероватноћа је да ће Фамос са још једним везњаком који је у плану закључити прелазни рок за ово љето.

ИЗВОРспорт дц
Претходни текстПодгорицa: Наређено расписивање потјернице за Звицером и Миловићем
Сљедећи текстЕмисија ,,Пулс града“, 26. јули 2022. године