Насловна Вијести Источно Сарајево Петог дана турнира у Трнову одиграна четири меча

Петог дана турнира у Трнову одиграна четири меча

189
0

Пети дан турнира у Трнову понудио нам је четири меча, три такмичарска и један ревијални, добар футсал, лијепе голове али и тензије за потпун угођај. Судијски пар Бјелица -Пајић судио је вечерашње мечеве.

У уводној утакмици МНК Крешево је савладало Савана лоунге бар 6:2 и обезбједило пролаз у наредну фазу такмичења. Голове за побједнике постигли су Шкоро, Томић, Мусић, Ивичевић те два Билић. За Савану су погађали Васовић и Ћуковић.

Посластица вечери био је меч малишана који ће од августа бити чланови школе футсала КМФ Жељезнице.Екипе су водили Игор Ибраић и Драган Гајо Бјелица. Корпулентни Ибраић је изгледа боље поставио тактику па је његова Жељезница 1 са 3:0 славила против Жељезнице 2. Сва три гола ђело су Лазара Дурсуна.

КМФ Танго је дошао са појачаном екипом па је Трапара пресједио на клупи и улазио у вербални конфликт са судијом Пејићем. Црвено-бијели су савладали МНК Крешево 5:3 а по два гола су постигли Хулк Линдов и луцидни Немања Пушара, док је Милошевић једном тресао мрежу. Треба истаћи феномалне интервенције на голу Ристивојевића и ораторске способности Чампаре од којих се тресао млађани Ковачевић. За Крешево су погађали Марић, Билић и аутогол Ристивојевића.

Посљедњи дуел између Опћине Трново и Ике Брод Фоче донио је низ преокрета и туце голова. Славили су Трновљаци 6:5 са по два гола Годињака и Мулаосмановића, а по једном су погодили Марковић и Косо. За Фочаке су прецизни били Вуковић три пута, Радовић два те Дракул једном.

Сутра су на програму два такмичарска меча: Е-Спорт 1 игра против екипе Метални Профили док се у дербију састају КМФ Танго и Кафе Излог. Малишани Жељезнице играју реванш у ревијалном мечу.

ИЗВОРSporteast.com
Претходни текстГрађани на улицама због енормно високих цијена
Сљедећи текстПрекиди у електроснабдијевању