Насловна Вијести Република Српска Погинуо радник из Живиница, повријеђени радници из Доњег Вакуфа и Билеће

Погинуо радник из Живиница, повријеђени радници из Доњег Вакуфа и Билеће

206
0

Радник чији су иницијали А.Ђ. /55/ из Живиница погинуо је јутрос у обрушавању тунела „Зови До“ у мјесту Џинова махала у општини Невесиње, а повријеђени су тридесетседмогодишњи радник из Доњег Вакуфа и педесетпетогодишњи радник из Билеће, речено је Срни у полицији.

Директор Болнице Невесиње Велибор Миливојевић изјавио је Срни да су два повријеђена радника збринута у овој здравственој установи и да су ван животне опасности.

„Један радник је примљен са лакшим тјелесним повредама и задржан је на посматрању, други има прелом лијеве поткољенице и ван је животне опасности, те је задржан на посматрању и даљој медицинској обради“, навео је Миливојевић.

Директор Хидроелектране „Дабар“ Славиша Стајић изјавио је Срни да је ријеч о радницима предузећа „Интеграл инжињернг“, које је извођач радова на тунелу.

Он је навео да тијело настрадалог радника није извучено и да се покушава наћи рјешење како да се дође до њега, а да људски животи не буду угрожени.

„Покушали су да га извуку, али се онда догодио додатни одрон који је затрпао и тијело и машину. Тражи се рјешење како да се дође до тијела“, додао је Стајић.

Из Полицијске управе Требиње раније је саопштено да ће дежурни тужилац Окружног тужилаштва у Требињу заједно са припадницима те управе извршити увиђај на лицу мјеста кад се стекну услови.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПесков: Пекинг и Москва не желе, попут других, да буду лидери свијета
Сљедећи текстСутра облачно, поподне разведравање