Насловна Најновије Позив за прикупљање новчаних средстава за лијечење Милоша Божовића

Позив за прикупљање новчаних средстава за лијечење Милоша Божовића

178
0

Уз жељу да допринесе сакупљању новчаних средстава за лијечење нашег суграђанина Милоша Божовића, Општинска управа Источно Ново Сарајево одлучила је да уступи ЛЕД билборд за потребе рекламирања привредних субјекта са територије Републике Српске.

Рекламе се плаћају уплатом на жиро рачун отворен за прикупљање средстава за лијечење Милоша Божовића, а кабинет начелника омогућиће (онима који немају припремљену рекламу) бесплатан дизајн слике-рекламе за билборд у формату 1920×1080, .jpg или .png формат.

Сви заинтересовани требају доставити доказ о уплати чији износ је произвољан – у складу с могућностима и дизајнирану припрему (или кратак опис производа или услуге која се рекламира, те фотографије и лого у .pdf или .png формату).

Уз материјале за рекламу неопходно је доставити и доказ о уплати реализованој након расписивања овог позива.

ИНСТРУКЦИЈА ЗА УПЛАТУ:

Прималац: Александар Божовић (Милошев отац)

Број рачуна: 5620128150302396 НЛБ банка

Сврха уплате: Уплата за лијечење Милоша Божовића

Позив остаје отворен до 28. фебруара 2023. године, а податке, као и сва евентуална питања, потребно је слати на адресу електронске поште aleksandra.matic-tadic@opstinains.net

ЛЕД билборд налази се на спортској дворани на Тргу Републике Србије, фреквентној и атрактивној локацији у општини Источно Ново Сарајево.

ИЗВОРопштина источно ново сарајево
Претходни текстВаучерима обезбиједити подстицај развоју туризма
Сљедећи текстЦвијановићева упутила иницијативу за укидање Службе за односе са јавношћу Предсједништва БиХ