Насловна Најновије Поледица је могућа на свим влажним локалитетима

Поледица је могућа на свим влажним локалитетима

114
0

Саобраћај се на већини путева у Републици Српској одвија по мокрим или влажним коловозима. Због ниских јутарњих температура, поледица је могућа на свим влажним локалитетима, посебно у вишим предјелима и преко планинских превоја. Возачима скрећемо пажњу и на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај.

Саобраћај је у прекиду на регионалном путу Улог-Кланци преко превоја Морине.

На магистралном путу МI-111 дионица Добро Поље-Миљевина, доћи ће до измјене у режиму саобраћаја, за вријеме постављања расвјете у тунелу “Сијерачке стијене”. (од 23.01.-23.04.2023.)

 – На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.

– У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-I 111, дионица Брод на Дрини (Фоча)-Хум (Шћепан Поље), због чега је измијењен режим одвијања саобраћаја и постављена привремена саобраћајна сигнализација. (Предвиђено је да радови трају до 31.12.2022. год).

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен. 

-На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.  

-На ГП  у БиХ  нема дужих чекања на прелазак границе.  

ИЗВОРртвис
Претходни текстГост у емисији „Пулс града“: Александар Рајић(ВИДЕО)
Сљедећи текстВлада Српске о најнижој плати