Насловна Најновије Полиција трага за пироманом

Полиција трага за пироманом

209
0

Полиција трага за лицем које је јутрос у Источном Новом Сарајеву запалило путнички аутомобил, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

У саопштењу се наводи да је полицији у 5.50 часова пријављено да у Улици Прве сарајевске бригаде гори путнички аутомобил и да су на терен са полицијом изашли и припадници Ватрогасне јединице града Источно Сарајево који су санирали пожар.

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево у присуству судског вјештака извршили су увиђај на лицу мјеста и под надзором Окружног јавног тужилаштва у овом граду предузимају мјере и радње на проналску извршиоца кривичног дјела.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, који се изјаснио да је ријеч о кривичном дјелу изазивање опште опасности.

У пожару оштећено још једно возило које се налазило поред запаљеног, наводи се у саопштењу.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић раније је рекао Срни да је запаљени аутомобил власништво Предрага Нешића, који је посланик у Народној скупштини Републике Српске и да вјерује да ће институције адекватно реаговати и виновнике привести правди. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстПривести правди виновнике напада на имовину Предрага Нешића
Сљедећи текстСутра састанак о плану дјеловања у случају обилних падавина и поплава