Насловна Најновије Потврђена оптужница због изазивања саобраћајне несреће

Потврђена оптужница због изазивања саобраћајне несреће

192
0

Основни суд у Вишеграду потврдио је оптужницу против Бориса Ђерића која га терети да је 21. маја на магистралном путу Рогатица-Саставци изазвао саобраћајну несрећу у којој су три лица преминула од задобијених повреда, а три тешко повријеђена.

У оптужници, коју је подигло Окржуно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву, наводи се да је од повреда задобијених у овој несрећи у фочанској болници 22. маја преминуло лице из Рогатице чији су иницијали С.М.

Од задобијених повреда, преминула су и два малољетна лица, и то једно 27. маја у болници у Сарајеву, а друго 3. јуна у болници у Београду, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Саобраћајна несрећа догодила се када је Ђерић, управљајући очевим аутомобилом „голф седам“ брзином неприлагођеном условима на путу, прешао у другу траку и ударио у возило „сеат алтеа“ којим је управљало лице које је у овој несрећи задобило тешке повреде.

У аутомобилу „сеат алтеа“ сапутници су била два лица која су касније преминула, наводи се у саопштењу.

Треће лице које је преминуло од повреда задобијених у овој саобраћајној несрећи је сувозач у возилу којим је управљао Ђерић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстКатастрофалан земљотрес прије 53 године оставио пустош у Бањалуци
Сљедећи текстСутра наставак суђења за злочин над Србима на Чемерну