Насловна Вијести Источно Сарајево Потписан протокол о сарадњи Болнице ,,Србија“ и Болнице ,,Медипол Мега“’из Турске

Потписан протокол о сарадњи Болнице ,,Србија“ и Болнице ,,Медипол Мега“’из Турске

180
0

Директор Болнице „Србија“ Небојша Шешлија и директор за финансије и маркетинг Болнице ,,Медипол Мега“ Мурат Мериç, потписали су данас у Истанбулу протокол о сарадњи ове двије установе.

„Задовољство ми је да је наша установа у могућности да сарађује са једном од највећих установа у Турској, гдје су услови за рад и могућност лијечења на високом нивоу“, истакао је Шешлија.

Он је нагласио да ће пацијенти којима се не може указати помоћ у Републици Српској и који захтјевају компликованије захвате, моћи ићи на лијечење у Турску.

Договорено је да два специјализанта опште хирургије и ортопедије из наше установе, у наредним мјесецима бораве у Болници Медипол Мега на стручном усавршавању у трајању од 15 дана, додао је Шешлија.

Планирана је и посјета делегације Болнице „Србија“ предвођена начелницима Одјељења, како би се увјерили у могућности доктора и квалитет лијечења у Болници Медипол Мега.

Слика може припадати 3 особе, људи стоје и у затвореном

Најављено је да ће два професора опште хирургије и ортопедије учествовати на Симпозијуму који ће се одржати у новембру у Болници „Србија“, гдје ће представити своје радове и укупна достигнућа Болнице Медипол Мега.

Болница Медипол Мега једна је од најпризнатијих медицинских установа у Турској, гдје долазе људи из цијелог свијета и нуди низ услуга на свим пољима.

ИЗВОРЈЗУ Болница "Србија"
Претходни текстДејан Керлета изабран за директора БХР1
Сљедећи текстУниверзитет у Источном Сарајеву интернетски најпретраживанији универзитет у БиХ