Насловна Вијести Источно Сарајево Потписан уговор о реконструкцији крова на средњошколском центру “Пале”

Потписан уговор о реконструкцији крова на средњошколском центру “Пале”

311
0

Данас је у просторијама Градске развојне агенције Источно Сарајево потписан Уговор о набавци реконструкције крова на средњошколском центру “Пале”.

Уговор је потписан са одабраним Извођачем, предузећем “ЛИМОНТ с.п.” из Источног Новог Сарајева, након реализоване процедуре јавне набавке. Укупна вриједност уговора је 102.960,00 КМ са ПДВ-ом, а рок за завршетак радова је 60 дана. Потписивање уговора са одабраним Извођачем званично је означило почетак извођења радова на реконструкцији крова на средњошколском центу “Пале”.

Реконструкција крова на средњошколском центру ПАЛЕ се реализује у оквиру пројекта “Replacement of roof construction on high school building „Pale“, који је одобрен у оквиру програма помоћи “Темељни Грант помоћи за пројекте људске сигурности (у наставку, ГАГП/КУСАНОНЕ Грант Програм)”. То је програм бесповратне помоћи малих размјера, који непосредно подржава развојне пројекте/активности организација локалних заједница, које дјелују на локалном нивоу у намјери да задовоље основне људске потребе локалних заједница и локалног становништва.

Програм је покренут од стране Владе Јапана, а имплементира се од стране Амбасаде Јапана У Босни И Херцеговини.

ИЗВОРраис
Претходни текстУ Власеници одржан турнир у уличној кошарци (ВИДЕО)
Сљедећи текстМеђусобна подршка снабдијевању производима битним за грађанство