Насловна Најновије Почела хуманитарна акција за лијечење Магдалене Влашки

Почела хуманитарна акција за лијечење Магдалене Влашки

218
0

Хуманитарна акција за прикупљање помоћи за лијечење осмогодишње Магдалене Влашки из Трнова, почела је данас у Војковићима, у Источној Илиџи, у организацији ветерана Фудбалског клуба „Фамос“.

„У оквиру дводневне акције `Викенд за Магдалену`, у Спортском центру Војковићи почео је турнир у малом фудбалу, на којем учествују све школе фудбала са подручја града Источно Сарајево, док ће турнир у пикаду почети вечерас у 18.00 часова“, рекао је Срни један од организатора ове акције Митар Мичић.

На турниру могу учествовати сви заинтересовани, а котизација за учешће износи пет KМ по екипи.

Сутра ће фудбалску утакмицу одиграти ветерани клубова из Источног Сарајева.

Оба дана турнира обезбијеђени су храна и пиће за учеснике, а сав приход иде за лијечење осмогодишње Магдалена Влашки, која болује од малигне болести.

Магдалена Влашки тренутно се налази на лијечењу у Kлиничком центру Србије у Београду, након чега би њено лијечење требало бити настављено у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

За лијечење Магдалене до краја априла је активан „М:телов“ хуманитарни број 1413, као и број 090 29 00 48 за кориснике фиксне и мобилне мреже „БХ телекома“.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 5520001975658815, Адико банка на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Kнежевића 8, 71220 Трново.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстМишић: Положај радника изузетно тежак
Сљедећи текстУ сриједу обиљежавање 31 године од злочина над припадницима ЈНА у Добровољачкој