Насловна Најновије Почиње нова сезона “Звезда Гранда“, продукција увела бројне промјене

Почиње нова сезона “Звезда Гранда“, продукција увела бројне промјене

237
0

Музички шоу „Звезде Гранда“ се ове суботе враћа на мале екране са осамнаестом сезоном, те у великом стилу обиљежава двадесет година постојања, као један од најуспјешнијих шоу програма на овим просторима.

Нова сезона обећава прегршт спектакуларних наступа, бројне емотивне тренутке, али и напете ситуације, које ће пратити борбу кандидата за наклоност жирија и публике.

„Имао сам ту част да будем на аудицијама у Сарајеву, Мостару и Скопљу. Могу вам рећи да ће ова сезона бити озбиљно узбудљива. Сви поново улазимо у ринг, спремни за све изазове!“, рекао је Ђорђе Давид, члан жирија.

Креативни директор Саша Поповић је за ову сезону припремио низ промјена. Ани Севић на сцени ће се придружити Милан Митровић, као домаћин програма. Ове године, жири ће чинити: Цеца Ражнатовић, Марија Шерифовић, Ана Бекута, Вики Миљковић, Ђорђе Давид и Драган Стојковић Босанац.

Марија Шерифовић усусрет новој сезони поручује: „Преспремна сам! Знате шта, морам признати да су ми чак и помало недостајале ‘Звезде Гранда’. Радујем се новом дружењу и такмичењу.“

Осим њих, значајну улогу ће играти и продукцијски жири, који чине искусни музички стручњаци Снежана Ђуришић и Александар Милић Мили, а привремено ће им се на мјесту креативног директора у продукцији придружити Воја Недељковић. Њихов задатак биће да савјетима, подршком, али и конструктивном критиком усмјеравају кандидате кроз такмичење, помажући им да достигну свој пуни потенцијал.

Бројни кандидати стаће на велику позорницу с циљем да изборе пролаз у идући круг такмичења, али ће у првом кругу, важан бити само њихов музички таленат, будући да чланови жирија неће имати прилику да их виде. Пред члановима жирија је зид који се спушта само уколико гласају за кандидата. Такођер, чланови жирија имаће могућност да притисну “паник тастер“, а уколико се већина сложи, кандидат који им се не допада аутоматски испада из такмичења.

Foto: Press

Поред новог концепта такмичења и сцена је доживјела потпуну трансформацију, те гледаоце поред малих екрана очекује још боље аудио-визуелно искуство, за потпуни телевизијски доживљај и забаву.

Припремите се за нове спектакуларне епизоде, које ће осим талентованих такмичара, као и увијек својим коментарима и понашањем зачинити стручни жири од суботе, 28. септембра на ТВ Новој од 20 часова.

ИЗВОРагенције, фото Press
Претходни текстДодик: Мали Дино је обична нарикача, политичар у покушају без властите политике и става
Сљедећи текстЧим опадне лишће Украјинци ће бити потиснути из Курска