Насловна Најновије Почиње са радом десет стационираних радара

Почиње са радом десет стационираних радара

277
0

На подручју полицијских управа Бањалука, Бијељина и Источно Сарајево, од 12. маја у поноћ, почеће са радом десет стационарних радара, саопштено је из МУП-а Републике Српске.

На подручју Полицијске управе Бањалука радар се налазе на локацији магистрални пут – Улица Ђуре Дамјановића, а на подручју Полицијске управе Бијељина магистрални пут – мјесто Патковача.

На подручју Полицијске управе Источно Сарајеви радар се налази на локацијама магистрални пут – Улица Kарађорђева у општини Пале, магистрални пут – мјесто Доњи Булози у општини Источни Стари Град.

Радар се налази и у Улици војводе Радомира Путника у општини Источно Ново Сарајево, у Улица Kасиндолског батаљона у општини Источна Илиџа, затим на магистралном путу у мјесту Мајдани у општина Соколац, на магистралном путу у мјесту Букова Глава у општини Хан Пијесак, као и на магистралном путу – Улица Трновског батаљона у општини Трново и на магистралном путу – Улица Српске слоге у општини Рогатица.

Из МУП-а Републике Српске апелују на возаче да се придржавају правила у саобраћају и да вожњу прилагоде прописаним ограничењима брзине кретања и условима на путу.

ИЗВОРсрна, фото Blink.ba
Претходни текстБањалука: Идентификовано малољетно лице у вези са угрожавањем сигурности
Сљедећи текстПрви Европски џудо куп за сениоре у Српској 20. и 21. маја