Насловна Најновије Појачане мјере безбједности поводом примопредаје дужности предсједника Српске

Појачане мјере безбједности поводом примопредаје дужности предсједника Српске

121
0

Полицијска управа Бањалука поводом свечане примопредаје дужности предсједника Републике Српске предузима појачане мјере с циљем одржавања повољног стања безбједности.

– Грађанима који буду жељели да прате овај догађај испред Палате Републике савјетујемо да поштују наредбе полицијских службеника на терену, те да са собом не носе пиротехничка средства и друге опасне предмете – саопштено је из Министарства унутрашњих послова Српске.

Савјет грађанима је да због лакшег кретања и избјегавања стварања гужви са собом не носе руксаке и торбе, те да свакако уз себе имају неки идентификациони документ.

Из МУП-а подсјећају представнике медијских кућа, друге субјекте, као и грађане, да је данас са циљем безбједности учесника скупа на подручју града Бањалука забрањена употреба дронова.

Конститутивна сједница новог, 11. сазива Народне скупштине Републике Српске биће одржана данас у Бањалуци, на којој ће заклетву положити нови посланици, те новоизабрани предсједник Републике Српске Милорад Додик и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

ИЗВОРСрна
Претходни текстЈош једна посјета резиденцији Амбасаде Словеније
Сљедећи текстДрагићева о Теслиној технологији у дијагностици