Насловна Вијести Република Српска Представљање туристичке понуде Српске у Београду и Бијељини

Представљање туристичке понуде Српске у Београду и Бијељини

222
0

Туристичка организација Републике Српске учествоваће на „Београдском манифесту“ – фестивалу манифестација, дегустација и дестинација, као и на Међународном сајму туризма и гастрокултуре у Бијељини, који сутра почињу.

На изложбеном простору Туристичке организације Републике Српске биће представљене најатрактивније понуде и дестинације Српске, са посебним акцентом на понуду садржаја и спортова из домена авантуризма – рафтинг, планинарење, параглајдинг, понуда сеоског туризма, бањског туризма, манифестација, сити-брејк дестинација – Требиња и Вишеграда/Андрићграда те националних паркова.

Туристичка организација Републике Српске најавила је да ће потписати протокол о сарадњи на Туристичком организације Београд на штанду ове организације.

„Београдски манифест“, који се одржава од 27. до 29. маја на Сава променади, са креативним концептом представљања дестинација је осмишљен као јединствени породични сајам на отвореном. Посјетиоци ће моћи уживати у фестивалском садржају подијељеном у 10 зона.

Наступ на „Београдском манифесту“ је од великог интереса за Републику Српску, јер највише посјетилаца и туриста долази у Српску управо из Србије.

У Бијељини ће сутра у хотелу „Дрина“ бити одржан 11. Међународни сајам туризма и гастрокултуре, чији је циљ предствљање туристичке понуде, размјена искустава, као и промоције гастро-производа.

На сајму ће се представити излагачи из Републике Српске, БиХ, Србије и Црне Горе.

Осим Туристичке организације Републике Српске, на сајму ће понуду представити и локалне туристичке организације.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОсам заражених, нема преминулих
Сљедећи текстДелегација НСРС на обиљежавању страдања Срба у Старом Броду и Милошевићима