Насловна Вијести Сервисне информације Прекиди електроснабдијевања

Прекиди електроснабдијевања

204
0

Из Електродистрибуције а.д. Пале обавјештавају потрошаче о радовима на електромрежи.

Пале:

Данас су планирани радови у ТС 10/0,4 kV ”Пале град 1” и доћи ће до повремених краткотрајних прекида у испоруци електричне енергије од 08:00 до 14:00 часова потрошачима у улицама: Милана Симовића, Гаврила Принципа-дио и дијелу насеља Бријежђа.

Чајниче:

Данас су планирани радови на 10 kV воду Луке – Чајниче и доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије од 13:00 до 15:00 часова потрошачима у насељима: Гламочевићи, Крч, Батковићи, Хоћевина, Стопићи,Тодоровићи, Заборак, Велики Банићи, Ђаковићи, Брезовице, Мостина, Старонићи, Камен и град Чајниче.

Планирани су и радови на 10 kV воду Оријент – Заборак и доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије од 08:00 до 13:00 часова потрошачима у насељима: Гламочевићи, Крч, Батковићи, Хоћевина, Стопићи,Тодоровићи, Заборак, Велики Банићи, Ђаковићи, Брезовице, Мостина и Старонићи.

Вишеград:

Данас су планирани радови на 10 kV воду Вишеград – Добрун и доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 10:00 до 12:00 часова потрошачима у насељима: Дубовик, Босанска Јагодина, Јелашци, Борије, Тасићи, Мухић поље, Велетово, Црнчићи, Добрун, Горњи Добрун, Добрунска ријека, Бјељајке и Пољанице.

ИЗВОРртвис
Претходни текстОдличан наступ Mиливоја Мачара на Копаонику
Сљедећи текстДанас Младенци