Насловна Најновије Пријавa за финансирање/суфинансирање полагања возачког испита у оквиру пројекта „Вуковим признањем се...

Пријавa за финансирање/суфинансирање полагања возачког испита у оквиру пројекта „Вуковим признањем се окити и возачку дозволу покупи“

49
0

Општина Источно Ново Сарајево ће у оквиру пројекта „Вуковим признањем се окити и возачку дозволу покупи“ за све Вуковце завршних разреда Средње школе “28. јуни” и Средњошколског центра “Источна Илиџа”, који имају пребивалиште на територији општине Источно Ново Сарајево финансирати цјелокупни износ полагања возачког испита, а за оне који не буду имали све закључне петице, али буду одлични, суфинансирати трошкове полагања испита у износу од 50% укупног износа.

Општинска управа сносиће све трошкове оспособљавања ученика за вожњу (трошкове љекарског прегледа, прве помоћи, тестовних питања и практичног дијела). Вуковцима завршних разреда средњих који су већ положили возачки испита, биће у потпуности рефундирани трошкови полагање возачког испита, а за оне ученике који не буду имали све закључне петица, а буду одлични, биће рефундирано 50% укупног износа.  

Пријаву за финансирање/суфинансирање полагања возачког испита, ученици предају у канцеларију број 21 најкасније до 1. јула.

Потребно је да ученици обавезно приложе сљедеће документе:

 –  Лична карта – фотокопија обjе стране

  – ЦИПС пријава (потврда о пребивалиштву)

   – Овјерену копију свједочанства од I до IV разреда средње школе

  –  Копију банковне картице/број трансакционог рачуна

  –  Контакт број ученика

За све додатне информације позвати на број телефона 057/320-132, контакт особа Катарина Катић или у канцеларији бр. 21.

ИЗВОРртвис
Претходни текстФСС тражи од УЕФА казну и одузимање акредитације косовском новинару због провокације
Сљедећи текстНетанијаху распустио ратни кабинет