Насловна Uncategorized Пронађено више од пет килограма опојне дроге

Пронађено више од пет килограма опојне дроге

315
0

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге, радећи на сузбијању кривичних дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“, дана 16. 6. 2022. године лишили су слободе Н.Т. из Фоче због постојања основа сумње да је починио наведено кривично дјело.

У мјесту Љубогошта, општина Пале, полицијски службеници зауставили су и контролисали путнички аутомобил марке „фијат стило“,  којим је управљало поменуто лице, те су уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а на основу наредбе Основног суда у Сокоцу, извршили претрес путничког аутобомила.

Том приликом су код истог пронашли и одузели пет пакета обмотаних провидном фолијом са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуана“, укупне масе 5 килограма и 250 грама, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Поред наведеног, лишено је слободе и лице С.С. из Сокоца, које се доводи у везу са наведеним кривичним дјелом као лице које је продало поменуту опојну другу.

Лица Н.Т и С.С. су лишена слободе и након документовања предмета надлежном тужилаштву ће против истих бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

ИЗВОРртвис
Претходни текстЗаустављен проток гаса из Њемачке у Француску
Сљедећи текстШековићи: Одржан историјски час (ФОТО, ВИДЕО)