Насловна Вијести Република Српска Прослава крсне славе општине Вишеград

Прослава крсне славе општине Вишеград

184
0

Вишеград данас обиљежава крсну славу општине – Малу Госпојину и тим поводом ће бити уприличена литија кроз град, а концерт ће одржати свјетски виртуоз на хармоници Душан Секулић.

Славски програм почеће јутрос у 9.00 часова Светом литургијом у Храму Успења Пресвете Богородице, након чега ће кренути литија од храма до зграде општине Вишеград у Андрићграду, гдје ће бити уприличено ломљење славског колача.

У Општинској управи Срни је потврђено да ће, поводом крсне славе, свјетски виртуоз на хармоници Душан Секулић наступити на Тргу Николе Тесле у Андрићграду у 19.00 часова.

Секулић бројним солистичким концертима у БиХ, Србији, Мађарској, Чешкој, Аустрији, Италији, Аустралији одушевљава свјетску публику, а представља се властитим композицијама које изводи са бендом и у којима успјешно повезује различите музичке стилове – класику, поп, џез, метал и реге звук са етно- музиком.

Пригодан програм поводом крсне славе извешће и малишани из вртића „Невен“ на Тргу Николе Тесле у 18.30 часова.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСаборна црква у Сарајеву прославља крсну славу
Сљедећи текстОдлука о расподјели средстава невладиним/непрофитним организацијама на подручју општине Пале за 2022. годину