Насловна Најновије Проходност путева у Српској задовољавајућа

Проходност путева у Српској задовољавајућа

41
0

Проходност путева у Републици Српској је задовољавајућа, а услови за вожњу су повољни. На дионицама које пролазе кроз усјеке, упозоравамо на опасност од одрона. Савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

-Због радова на рехабилитацији дионице магистралног пута МI-115, Хан Пијесак 2 – Соклолац, измјењен је режим саобраћаја (од 23.04.2024. до 31.12.2024.). На дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина, саобраћај се одвија успорено, једном саобраћајном траком, наизмјеничним пропуштањем возила.

Због извођења бушачко-минерских радова,вршиће се повремене обуставе саобраћаја на дионици магистралног пута МI-114 Љубогошта-Сумбуловац-Подроманија, на локалитету каменолома „Рогоушићи“ у мјесту Пале, у периоду од 19.04.2024 до 19.07.2024. у трајању од 5-7 минута.

-Због оштећења моста, на магистралном путу М7-114 Саставци-Устипрача саобраћај се одвија једном саобраћаном траком, саобраћај регулише привремено постављена саобраћајна сигнализација. На мосту се забрањује саобраћај за возила чија дозвољена маса прелази 12 тона.

 -На магистралном путу M-I 111 (М-18), дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

На ГП у БиХ нема дужих задржавања.                                                                                                                                                          

ИЗВОРАМС РС
Претходни текстДодик на Форуму у Санкт Петербургу; Најављен састанак са Путином
Сљедећи текстСудар путничког и теретног воза у Чешкој; Погинуле четири особе, 23 повријеђених (Фото/Видео)