Насловна Вијести Источно Сарајево Публика уживала у дефилеу мажореткиња

Публика уживала у дефилеу мажореткиња

251
0

Мажореткиње из Херцег Новог наступиле су у оквиру културно-забавне манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву 2022“.

Мажореткиње из састава Градске музике Херцег Новог, уприличиле су дефиле у новој спортској дворани, гдје је потом одигран турнир у баскету три на три.

Kристина Влајовић из састава мажореткиња захвалила је руководству општине Источно Ново Сарајево на позиву да учествују на овој манифестацији, чиме су, како каже, показали да препознају њихову вриједност.

„Овдје су нас дочекали дивно, интеракција са публиком је била прелијепа“, навела је Влајовићева и додала да им је част да се представе публици на овом подручју.

У оквиру манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву 2022“, глумци Студија за креативно писање, сценску продукцију и режију „Театролог“ из Источног Сарајева, извели су синоћ у сали Kултурног центра Источно Ново Сарајево представу „Смрт и Бојана“.

Представа је рађена по комаду Зорана Тодоровића, а бави се проблемима који одувијек прате људе и њихове судбине, као што је суочавање са чином освете, али и опроста, туђег и властитог.

Kада је ријеч о спортском дијелу манифестације, екипа „Форензика“ са Сокоца побједник је турнира у баскету три на три у сениорској конкуренцији, који је окупио 10 екипа из Сарајевско-романијске регије, те из Требиња и Бијељине.

У оквиру манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву 2022“ сутра у 18.00 часова књижевним сусретом Владе Арсића и Ненада Милкића на Тргу Србије, требало би да буде отворен Сајам књиге, који ће трајати до сриједе, 17. августа.

Сајам књиге организује Матична библиотека Источно Сарајево под покровитељством општине Источно Ново Сарајево.

Манифестација „Љето у Источном Новом Сарајеву 2022“ траје до 27. августа, током које је предвиђен богат културно-забавни, музички и спортски програм за све генерације.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстГанић и остали оптужени у сриједу у судници
Сљедећи текстРоманија домаћин Пилици