Насловна Најновије Пуцњава у Брчком: Ухапшен мушкарац који је ранио полицајца

Пуцњава у Брчком: Ухапшен мушкарац који је ранио полицајца

37
0
У Брчком је данас дошло до пуцњаве, у којој је једно лице рањено.
 

– Дана 06.06.2024. године у 02.57 сати, путем телефона Полицији Брчко дистрикта се обратио медицински техничар Службе хитне помоћи и обавијестио да је код њих збринут пацијент на којег је од стране другог лица пуцано ватреним оружјем. Одмах након запримања пријаве у просторије Службе хитне помоћи упућени су полицијски службеници који су извршили прикупљање обавјештења од лица иницијала Ј.Т. полицијски службеник Полиције Брчко дистрикта који није био радно ангажован, а који је изјавио да је на путу испред једног угоститељског објекта у улици Мостарска, на њега из ватреног оружја пуцало лице иницијала С.М, из Брчког – наводи се у саопштењу Полиције Брчко дистрикта.

Како се додаје у саопштењу, након прикупљања наведених информација обезбијеђено је лице мјеста догађаја и утврђено да се лице С.М. удаљило са лица мјеста у непознатом правцу, те су предузете хитне мјере потраге и проналажења истог. Лице С.М. је лоциран на подручју града и лишен слободе.

Додају да је о наведеном догађају је упознат дежурни тужилац Тужилаштва Брчко дистрикта под чијим надзором се предузимају потребне истражне радње на расвјетљавању и документовању комплетног догађаја, утврђивању мотива и кривично-правној квалификацији.

– Полицијском службенику Ј.Т. је указана потребна медицинска помоћ у Јавној здравственој установи у Брчком, након чега је превежен на даље лијечење у УКЦ Тузла и није животно угрожен. Након окончања свих истражних радњи и кривично правне квалификације наведеног догађаја, Полиција Брчко дистрикта ће Тужилаштва Брчко дистрикта уз извјештај о почињеном кривичном дјелу лице С.М. предати у даљу надлежност, о чему ће јавност бити благовремено информисана – напомиње се у саопштењу.

ИЗВОРртрс
Претходни текстЂокић: Промоција јединства наших народа на Свесрпском сабору није пријетња никоме
Сљедећи текстКојић: Свесрпски сабор – јединство српског народа с обје стране Дрине