Насловна Најновије ПУ Источно Сарајево: Пензионисани полицајци увијек добродошли

ПУ Источно Сарајево: Пензионисани полицајци увијек добродошли

164
0

У Полицијској управи Источно Сарајево, организован је пријем за пензионисане раднике поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске, гдје су се некадашње радне колеге присјетиле свог одговорног рада у тешким ратним временима, који је био пун изазова и опасности, а нису изостале ни успомене на лијепе тренутке у каријери.

Замјеник начелника Полицијске управе Игор Kушић, захвалио је свим пензионисаним колегама и нагласио да су овакви пријеми доказ да су они и њихов рад остали упамћени и да су им врата увијек отворена.

Kушић је изјавио новинарима, да су се окупили како би евоцирали успомене кроз које су пензионисани припадници прошли у току свог радног времена.

Дугогодишњи радник Министарства унутрашњих послова Републике Српске Дијана Јанковић, каже да је свој радни вијек провела на разним пословима, од материјално финансијских, до увођења у електронске обраде података и на крају је аналитике.

Јанковићева, која је отишла у пензију прије четири године, каже да је рад у МУП-у изазован и сложен, да је било лијепо радити, а још љепше у пензионерским данима доћи и обновити сјећања са колегама.

Према њеним ријечима, лијепо је видјети да МУП Српске обнавља кадар, па на улицама види младе полицајце, те инспекторе којима је посао сложен и напоран, а сарадња са грађанима неопходна.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстПозив за учешће у акцелератор програму
Сљедећи текстУхапшен осумњичени за скрнављење православног гробља у Сарајеву