Насловна Најновије ПУ Фоча: ОК фест прошао без нарушавања јавног реда и мира и...

ПУ Фоча: ОК фест прошао без нарушавања јавног реда и мира и кривичних дјела

81
0

Десети Нектар ОК фест на Тјентишту протекао је мирно и безбједно, без нарушавања јавног реда и мира и евидентираних кривичних дјела, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Наводе да је полиција успјешно обезбиједила најмасовнији скуп на подручју Фоче захваљујући доброј организацији и синхронизованом раду свих организационих структура, од контроле саобраћаја до послова оперативног и физичког обезбјеђења.

-Још већу конотацију успјешности даје и чињеница да  је број посјетилаца за вријеме трајања фестивала на Тјентишту прелазио 60.000, те да је ПУ Фоча самостално, без асистенције, других полицијских управа, успјешно извршила његово обезбјеђење-додаје се у саопштењу.

Наглашавају да је ОК фест завршен безбједно, без нарушавања јавног реда и мира и евидентираних кривичних дијела првенствено захваљујући  изузетно доброј сарадњи са организаторима Феријалним савезом Републике Српске, агенцијом за физичко и техничко обезбјеђење лица и имовине, ангажованом на пословима редарске службе на фестивалу на Тјентишту, рафтинг центру Бастаси и ужем центру Фоче.

Да све протекне безбједно, истичу из ПУ Фоча, значајан допринос дали су учесници, грађани општине Фоча и организатори.

 

ИЗВОРРадио Фоча
Претходни текстСпајић: Црна Гора данас бира историјску извршну власт
Сљедећи текстСергеј Ступар у Москви почео са терапијом