Насловна Најновије Раде Богдановић „оплео“ по Пиксију: Самољубив је и необјективан, малтретирао је Тадића

Раде Богдановић „оплео“ по Пиксију: Самољубив је и необјективан, малтретирао је Тадића

117
0

Србија је синоћ испала с Еура 2024, након што је у групи Ц заузела посљедње мјесто, а након сусрета РТС-ов аналитичар Раде Богдановић, оштро је критиковао селектора Драгана Стојковића Пиксија и капитена Душана Тадића.

Некадашњи фудбалер Жељезничара је био дубоко разочаран Пиксијевом изјавом да је задовољан што се Србија „није обрукала“ и „није била врећа за ударање“. Наиме, Пикси је након испадања с’ Еура, изјавио да је поносан на своје момке, јер нису изгубили 5:0 да им се смију.

„Селектор је све лијепо испричао и нахвалио као и свих ових година. Његов највећи проблем је што је самољубив и није објективан“, рекао је Богдановић и наставио:

„Нико није очекивао да нас неко удара као врећу. Човјек има плату милион и по евра годишње и прича да је неко очекивао да нас ударају као врећу. Селекторе, ми смо те довели да нас не ударају, дали ти плату…“, рекао је Богдановић, који је поручио капитену Тадићу да се под хитно опрости од дреса репрезентације.

Нешто је труло, а није Данска - Србија завршила учешће на Евру

„Сад гледам Тадића и сто посто могу рећи да је погријешио што није отишао у пензију након Катара. Да оде као господин, а не да га ногометно силују на Еуру и стављају прву утакмицу на клупу, да на другој утакмици игра, па да га изводи, а на трећој га опет ставља на клупу. И то у утакмици у којој Србија може проћи даље“, рекао је Богдановић и послао Тадићу директну поруку.

„Поздрави се сутра у 11, ако можеш у Минхену, да се растанете и кажеш: ‘У реду, одиграо сам 110 утакмица’. Не знам је ли постојала репрезентација у Европи која је малтретирала неког као капитена“, рекао је Богдановић.

ИЗВОРКликс, фото Screenshot
Претходни текстСЗО: Стотине милиона одраслих у ризику од болести без вјежбања
Сљедећи текст“Видовдански књижевни сусрети“ у петак на Сокоцу