Насловна Најновије Расвијетљено оштећење возила новинара

Расвијетљено оштећење возила новинара

239
0

Бањалучка полиција идентификовала је и ухапсила лице чији су иницијали С.Б. из Бањалуке, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Над лицем С.Б. извршена је криминалистичка обрада, због постојања основа сумње да је кривично дјело извршило 8. марта, на начин да је у Бањалуци на паркинг простору у Улици Рајка Боснића, употребом оштрог предмета, начинило оштећења на теретном возилу марке „рено“ и путничком возилу „тојота“ у власништву правног лица из Бањалуке, те возилу „ренџ ровер“ у власништву лица А.Т. и возилу „фолксваген“ у власништву лица Н.М. из Бањалуке.

Све мјере и радње предузимају се под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука и рад по наведеном предмету је у току.

Након комплетирања предмета против лица С.Б. биће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари.

Према сазнањима Срне, ухапшено лице је признало дјело.

Ријеч је о возилима новинара Николе Мораче и Александра Трифуновића.

ИЗВОРсрна, фото Хајат.ба
Претходни текстЕскобар: “Предложен споразум о нормализацији односа, а не о признању“
Сљедећи текстЈуговић: Договорен наставак сарадње са УН организацијом за храну и пољопривреду, прилог РТВИС, 16.3.2023. (ВИДЕО)