Насловна Најновије Рањени полицајац стабилно

Рањени полицајац стабилно

167
0

Здравствено стање полицајца који је рањен у раме у нападу у Лозници, током рутинске саобраћајне контроле је стабилно, потврђено је РТС-у.

Полицајац је у лозничку болницу примљен са прострелним ранама на леђима и рамену, док је други полицијски службеник на кога је пуцано подлегао повредама.

Полиција је на лицу мјеста пронашла пасош осумњиченог, издат од привремених институција такозваног Косова на име Хајзири Артан /33/.

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић, раније је изјавио, да је ноћас у Лозници убијен полицајац, док је други тешко рањен приликом контроле на контролном пункту у Липничком Шору „мерцедеса“ тутинске регистрације, у којем су биле двије особе.

UŽIVO POTERA ZA UBICOM GRANIČNOG POLICAJCA U TOKU! LOZNICA POD BLOKADOM! Dačić otkrio najnovije detalje ubistva SRPSKOG policajca

Полиција интензивно трага за нападачем који је приликом изласка из возила пуцао из пиштоља, погодивши полицајца Николу Крсмановића у груди, а полицијског службеника Вјекослава Илића у раме, након чега је побјегао.

ИЗВОРсрна, РТС, ФБ профил
Претходни текстНаранџасто упозорење због високе температуре за централне и источне крајеве и Херцеговину
Сљедећи текстЈахорина: Округли сто о утицају климатских промјена на туристичку понуду планина