Насловна Вијести Источно Сарајево Регоје: Самопоуздање порасло након „Слободе“

Регоје: Самопоуздање порасло након „Слободе“

203
0

Фудбалери „Славије“ ће у трећем колу Прве лиге Републике Српске на гостовање код „Алфа Модриче“.

„Соколови“ су паузирали овог викенда, јер је ФСРС одложио утакмицу против Радника, тако да су изабраници Бојана Регоје, имали нешто више времена за одмор, али и за припрему гостовања код некадашњег првака Републике Српске.

– Искористили смо паузу да се још мало спремимо и затегнемо. Срећа нам је што не играмо у суботу, већ у сриједу, тако да је нама добро испало. Надам се да ћемо одморнији дочекати утакмицу са „Модричом“. Имамо самопоуздања након утакмице против „Слободе“, показали смо да можемо играти против свакога и надам се најбољем – рекао је Бојан Регоје у најави утакмице за sportdc.net.

Има одређених проблемчића са састављањем тима тренер Славије.

– Николе Бјелоша нема од раније, као што је познато, а имамо и неке играче који су упитни и не знам да ли ће бити у саставу сутра. Срећа у несрећи је што се ради о офанзивном дијелу тима, а ту смо прилично попуњени и имамо широк избор, тако да нема превише проблема – рекао је он.

„Славија“ је против „Алфа Модриче“ играла у посљедњем колу прошлог првенства, а од тада је било и неких промјена у саставу.

– Искрено, не познајем их много, нисам могао погледати ништа од ове сезоне, тако да су ми непознаница. Али, увијек кажем, најбитније је да ми будемо на свом нивоу, а ако то будемо, онда они требају да воде рачуна о нама.

Утакмица ФК „Алфа Модрича“ – ФК „Славија“ игра се од 17 счасова на стадиону „др Милан Јелић“, а судија је Младен Мирић из Бијељине.

ИЗВОР sportdc.net
Претходни текстСутра иницијативе за смјену предсједника парламента и неповјерење Влади Дритана Абазовића
Сљедећи текстВишковић: Један од приоритета – пут и мост од Тјентишта до Брода на Дрини