Насловна Најновије Репрезентација Србије побиједила селекцију Црне Горе

Репрезентација Србије побиједила селекцију Црне Горе

121
0

Фудбалери Србије савалдали су Црну Гору са 2:0 у другом колу групе Г квалификација за Европско првенство, а голове у Подгорици дао је Душан Влаховић у 78. и 95. минуту.

Била је то уједно и најбоља акција Орлована утакмици у којој нису брилијирали, али су освојили врло важна три бода која ће им итекако значити у настојању да послије 2000. године угледају Евро. Филип Младеновић је одлично убацио са лијеве стране, а Влаховић одлично утрчао на прву стативу и погодио даљи угао голмана „соколова“. У надокнаси је само појачао утисак и поставио коначан резултат на асистенцију Андрије Живковића.

Није Србија изгледала онако како Драган Стојковић жели и преферир. Изостала је агресивност, није било ни препознатљиве комбинаторике и љепоте, али је побједа ипак заслужена. Његови изабраници показали су да су ипак квалитетнији. Осим тога полако попримају обрисе великих екипа које побјеђују и када на бриљирају, а вечерас је било тако.

Црна Гора је добро ушла у утакмицу, играла агресивно и није дозволила Орловима да развију своју игру. Могао је Вукан Савићевић да казни поигравање Вање Милинковића-Савића, али се овај исправио. На другој страни имао је Александар Митровић добру прилику, али је најбољи стријелац у историји репрезентације далеко од препознатљиве форме.

У другом дијелу Србија је била боља, довољно за та два гола.

Послије два кола Орлови имају максималних шест бодова, три има Мађарска која је вечерас лако изашла на крај с Бугарском, на три је остала и Црна Гора, а без бодова су Литавнија и Бугарска.

ИЗВОРSrpskainfo
Претходни текстЕмисија “Пулс града”, 27.03. (ВИДЕО)
Сљедећи текстНа хуманитарној вечери у Палама прикупљено 4.300 КМ за лијечење Милоша Божовића