Насловна Најновије Ристовић Крстић: Саслушање је било политичка фарса

Ристовић Крстић: Саслушање је било политичка фарса

94
0

Тренутно на тржишту нико не посједује ваљан сертификат за мјерење гледаности, а нови правилник прописује најновију технологију уређаја за мјерење гледаности изјавила је директор Института за метрологију БиХ Милица Ристовић Крстић.

Комисија за борбу против корупције Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ обавила је прије неколико дана јавно саслушање представника Института за метрологију БиХ по пријавама које се односе на услове и техничке околности у поступку мјерења гледаности медија, те питање лиценцираних кућа у другим областима.

– Мислим да ни они сами нису имали основ да ме позову на такво саслушањае. Овдје се ради о политичкој пропаганди двоје посланика. Два члана комисије су била спремна да ме извргну руглу, да докажу непостојећу корупцију, а себи да прикупе политичке поене – рекла је Ристовић Крстићева.

Она је упитала под чијим налогом су ти посланици организовали цијели тај скуп и на основу чега су је позвали?

– То је све била фарса која се претворила у четири и по сата разговора и различитих предизборних говора, а све под тобоже кринком заштите медија. Сви неутрални људи који су то посматрали схватили су шта је био циљ – истакла је Ристовић Крстићева.

ИЗВОРртрс
Претходни текстУ поноћ изборна тишина у Србији
Сљедећи текстСтојичић: Сутра Јавни конкурс за упис ученика у први разред средњих школа