Насловна Најновије Родитеље у Сарајеву напали хулигани од раније познати полицији

Родитеље у Сарајеву напали хулигани од раније познати полицији

161
0

Амбасадор Србије у БиХ Александар Ђорђевић рекао је да су му представници безбједносних структура у БиХ пренијели да су групу родитеља младих фудбалера из Београда у Сарајеву напали хулигани од раније познати органима реда и да је добио обећање да ће нападачи бити приведени у најскоријем року.

Ђорђевић је рекао да су четири особе нападнуте у Сарајеву од којих је једна затражила медицинску помоћ због убода ножем и примила је анти-тетанус.

Он је прецизирао да је један од родитеља задобио убод ножем у предјелу дебелог меса, али да се претпоставља да није у питању ништа озбиљно јер је двије убодне ране добио преко јакне.

Ђорђевић је навео да су остали нападнути родитељи попрскани бибер спрејом и да се претпоставља да им је било боље одмах након што су се умили.

Амбасадор Србије у БиХ каже да се чуо са представницима безбједносних структура који су му дали обећање да ће у најскоријем року нападачи бити приведени и да су у питању хулигани од раније познати органима реда.

Ђорђевић је рекао синоћ за Тањуг да су му се сви представници безбједносних структура са којима се чуо упутили низ извињења због напада, као и да су, како каже, реаговали одмах након што се напад догодио.

Он је навео да су родитељи и дјеца Фудбалског клуба Звездара под полицијским обезбјеђењем.

„Амбасада Србије је упутила захтев свим безбедносним структурама да пруже званичне информације о овом догађају“, рекао је Ђорђевић.

Једна особа је ухапшена, а више је приведено у вези са нападом на родитеље младих фудбалера из Београда на Илиџи, потврдио је портпарол Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић.

Он је навео да су у току активности полиције која под надзором Кантоналног тужилаштва предузима мјере и радње на расвјетљавању и документовању свих околности у вези са овим догађајем.

Једна особа из Београда повријеђена је ножем у хотелу у сарајевском насељу Илиџа, када је јуче нападнута група родитеља младих фудбалера Фудбалског клуба „Звездара“ из Београда који учествују на међународном турниру. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстПодјела скија и кацига
Сљедећи текстСП у рукомету: Србија против Њемачке