Насловна Најновије Рок бенд “Ехо радар” у музичкој продукцији РТРС-а објавио деби албум “Без граница”

Рок бенд “Ехо радар” у музичкој продукцији РТРС-а објавио деби албум “Без граница”

39
0

Приједорско-бањалучки рок састав “Ехо радар”, издао је у музичкој продукцији РТРС-а свој албум првенац.

Пјесме на албуму настајале су током протеклих неколико година, док је бенд пролазио кроз значајне промјене у саставу. Управо је пјесма “Ноћ без сна”, за коју је прије непуних мјесец дана снимљен спот сингл, прва пјесма коју су снимили у својој тренутној постави, што јој даје посебан значај у њиховом даљем музичком путовању. Осим ове пјесме, снимљен је и спот сингл за пјесму „Опрости за бол“.

– Од самог оснивања бенд је пролазио кроз многе промјене, мијењали су се чланови, студији, град у којем се раде пробе. Све те промјене обликовале су овај албум и учиниле га јединственим. На њему свака пјесма носи свој препознатљив звук, причу и емоцију. У свијету брзог конзумирања музике донијели смо девет пјесама које захтијевају пажњу, које одишу сировошћу и искреношћу – истичу поносно чланови бенда.

На албуму је 9 пјесама: “Прах”, “Твој”, “Опрости за бол”, “Без граница”, “Тражим те”, “Све је спремно за крај”, “Још један дан”, “Светлост”, те до сада необјављена пјесма “Ноћ без сна”, која је резултат рада тренутне поставе. Албум се може пронаћи на дигиталним платформама: Спотифај (Spotify), Епл Мјузик (Apple Music), Ју Тјуб Мјузик (YouTube Music), Тајдл (Tidal) и Дизер (Deezer).

ИЗВОРмузичка продукција РТРС, РТВИС
Претходни текстШГ “Романија“ пошумљава 25 хектара земљишта
Сљедећи текстПотврђена оптужница против Самарџије због пуцања и пријетњи