Насловна Најновије Рок звијезде направиле добру забаву на “Јахорина ски фесту“

Рок звијезде направиле добру забаву на “Јахорина ски фесту“

181
0

Директор Туристичке организације града Источно Сарајево, Игор Иконић, рекао је да је први „Јахорина ски-фест“ испунио сва очекивања, због чега је у плану да постане традиционална манифестација.

Иконић је рекао да су догађај протеклог викенда обиљежили изванредни наступи регионалних звијезда – Нелета Kарајлића, групе „Ван Гог“ и пратећи садржаји, као и књижевно поподне са Нелетом Kарајлићем, који је представио стрип албум „Сарајевски атентат“ и „Глуво доба“ удружења „Девета димензија“.

„Ово је први ‘Јахорина ски-фест’ и на неки начин, пробни тест. Сада смо богатији за велико искуство, тако да је за очекивати да ће сљедећи бити још бољи, садржајнији и посјећенији“, изјавио је Иконић.

Према његовим ријечима, циљ је био да „Јахорину раздрмају добрим рокенролом“, да планину приближе туристима који воле такву врсту музике и забаве.

Он је навео да је за грађане Источног Сарајева, био обезбијеђен бесплатан превоз за све дане фестивала, који је организован у периоду када зимска сезона полако улази у завршну фазу, како би садржајима наставили да привлаче госте.

Прилику да се представе публици добили су и локални бендови „Битанга и принчеви“ и „Нео стерео“, који су наступили као предгрупе великим рок бендовима, саопштено је из Туристичке организације града.

ИЗВОРсрна, фото Глас Српске
Претходни текстДва боксера “Гласинца“ и један “Ратника“ вицешампиони БиХ
Сљедећи текстОд сриједе међународни симпозијум “Инфотех Јахорина“