Насловна Најновије Рубљов једини бржи од кише у Риму

Рубљов једини бржи од кише у Риму

124
0

Андреј Рубљов, руски тенисер, без великих проблема обезбиједио је пласман у треће коло Мастераса у Риму побједом над Алексом Молчаном из Словачке резултатом 6:3, 6:4.

Нема непријатног изненађења за Андреја Рубљова на почетку турнира у Риму гдје је прошле године елиминисан већ у другом мечу од Филипа Крајиновића.

Меч је на кратко прекинула и киша, али је Рус убрзао и завршио меч што је пошло за руком само њему, јер је киша послије неког времена поново почела па су остали дуели још једном прекинути.

Рус је био сигуран иако је почетак меча био чврст, Молчан је пружао отпор, али све се промијенило у шестом гему када је Андреј искористио трећу брејк лопту.

Током цијелог сета словачки тенисер није стигао до шансе да Рубљову одузме сервис, па је тако Рус лако привео сет крају.

Нешто бољи отпор Молчан је пружио у другом сету када је у другом гему имао двије брејк лопте, међутим није знао да преломи и у најважнијем тренуцима када је имао поен у својим рукама он је правио баналне грешке.

Рус је брејк лопту искористио у деветом гему, а потом лако потврдио брејк и заказао сусрет са бољим из дуела Гуидо Пела – Алехандро Давидович Фокина.

ИЗВОРsputniknews.com
Претходни текстВидојевић: Позив осигураницима да подигну електронске здравствене књижице
Сљедећи текстТакмичари џиу џицу клуба „Славија“ на Међународном турниру у Лозници