Насловна Најновије Рукометаши Славије затварају сезону акцијом за Магдалену

Рукометаши Славије затварају сезону акцијом за Магдалену

123
0

Рукометаши Славије у суботу (18:00) затварају сезону 2022/2023 домаћом утакмицом против ОРК Борац. Навијачима је омогућен бесплатан улаз али ће на улазу бити постављена кутија за добровољне прилоге у склопу акције прикупљања средстава за лијечење Магдалене Влашки.

Ова прволигашка епизода Славије биће запамћена подмлађвањем екипе гдје су, поготово у прољећном дијелу, мечеве на својим плећима носили играчи из омладинског погона. Ако већ норамо издвојити имена, Јелисић пристигао из Брчког показао се као да га је „чувала мама за велике ствари”. Биће Плавим тешко задржати продорно десно крило јер је већ запао за око многим премијерлигашима. Ту је и петнаестогодишњи Шешлија који је „украо” славу Бозалу за овације, како на домаћем паркету тако и у Борику. Широк асортиман чувара мреже у понуди прволигаша из Источног Сарајева такође је добио своје минуте на великој позорници.

Фантастични низ од седам везаних побједа у јесењем дијелу првенства нажалост није настављен доласком прољећа када су забиљежена само два тријумфа. Скор 9-0-12 и освојених 18 бодова можда нису задовољили наше апетите, али младост нас није разочарала.

ИЗВОРSportEast
Претходни текстНеша Бриџис у Источном Новом Сарајеву
Сљедећи текстГласинац може бити поносан на премијерну прволигашку сезону