Насловна Магазин Спорт Рукометаши Славије почињу са припремама

Рукометаши Славије почињу са припремама

387
0

За рукометаше Славије одмор је завршен. Данас смо на првом окупљању и започињању припрема виђели неколико нових лица али нажалост не и поједине из „старе гарде”.

Играчима су се обратили предсједник Младен Мрда, директор Милан Милинковић и шеф стручног штаба Борис Тешановић. Резиме њихових излагања је добродошлица новим играчима, захтјев да се поштује дрес клуба и да се максимално посвете припремама. С друге стране клуб је ту да изађе у сусрет рукометашима и да им обезбједи оптималне услове за рад на тренинзима и утакмицама.
У редове Славије вратио се Михајло Домазет из сарајевске Босне. Дијете је Славије, познаје и воли клуб, и од њега се очекује да буде дио оне покретачке снаге екипе.

Ту су и Лука и Мирко Дошло који су стигли из Респекта. Никола Јелисић долази из Јединства Брчко. Мирослав Мирковић је појачање из Гласинца. У први тим су укључени играчи из омладинског погона и требају се потрудити за минутажу на паркету.

Ипак, било је и одлазака. Неколико старијих играча поставили су услове које клуб није у могућности испунити док су остали искуснији играчи су за сада ту.

Славија је домаћин завршнице (полуфинала) Купа Републике Српске у којој се желе представити у најбољем свјетлу, а као увод у дуел са премијерлигашком екипом Слоге Добој, заказано је неколико пријатељских мечева

ИЗВОРSportEast
Претходни текстПочели радови на реконструкцији водоводног система Грабски млини
Сљедећи текстПочео програм обиљежавања Илиндана на Сокоцу (ФОТО)