Насловна Вијести Источно Сарајево Рукометни камп “Ратко Николић” у Источном Сарајеву

Рукометни камп “Ратко Николић” у Источном Сарајеву

346
0

Рукометни клуб Славија и Град Источно Сарајево ће средином јула бити домаћини Међународног рукометног кампа ‘Ратко Николић’. Прослављени српски рукометаш већ годинама организује камп за младе рукометаше и рукометашице у Врњачкој Бањи, а сада ће по први пут ван граница Србије, камп бити одржан и у БиХ.

У периоду од 12. до 19. Јула, једна секција кампа биће одржана у новоотвореној спортској дворани у Источном Сарајеву, гдје ће учесници имати прилику да уче од рукометних великана из БиХ, Србије и шире.

Прослављени рукометни ас ће у Источном Сарајеву боравити са својим дугогодишњим сарадницима, такође рукометним великанима, како из Босне и Херцеговине тако и окружења.

Очекује се долазак и великих рукометних имена и стручњака, који ће свакако имати много тога показати и представити свим учесницима кампа што ће свакако бити велико изненађење, али њихова имена ће бити позната непосредно пред почетак кампа.

Kамп ‘Ратко Николић’ ће бити јединствена прилика за дјечаке и дјевојчице из БиХ и региона да тренирају и уче са људима који су оставили велики печат у свијету рукомета.

Такође, све учеснике кампа очекују вриједни поклони у виду спортске опреме.

Рукометни клуб Славија овим путем позива све заинтересоване да се пријаве на камп и буду дио овог јединственог спектакла.

Све информације везане за камп ‘Ратко Николић’ можете добити позивом на број: 065 296 140

 
 
 
 
 
 
 
 
ИЗВОРР.К.СЛАВИЈА
Претходни текстУниверзитету у Источном Сарајеву додијељена Видовданска повеља
Сљедећи текст“Романија више од планине“