Насловна Најновије Рукометни клуб „Леотар“ побједник Купа Српске

Рукометни клуб „Леотар“ побједник Купа Српске

164
0
ВИШЕГРАД, 10. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Екипа Рукометног клуба "Леотар" Требиње побједник је завршног турнира Купа Републике Српске у рукомету, након што је у финалној утакмици побиједила екипу бањалучког "Борца" резултатом 30:26.

Екипа Рукометног клуба „Леотар“ Требиње побједник је завршног турнира Купа Републике Српске у рукомету, након што је у финалној утакмици побиједила екипу бањалучког „Борца“ резултатом 30:26.

Златне медаље, прелазни пехар и пехар у трајно власништво побједничкој екипи уручио је потпредсједник Рукометног савеза Републике Српске Недељко Перишић, а побједницима је припао и чек од 3.000 КМ.

Сребрну медаљу и чек од 2.000 КМ освојила је екипа „Борац“ из Бањалуке, а медаље је уручио предсједник Скупштине Рукометног савеза Републике Српске Зоран Милошевић.

За најбољег стријелца проглашен је Андреи Климаветс из Рукометног клуба „Борац“ из Бањалуке, а за најбољег голмана Милош Кнежевић из Рукометног клуба „Леотар“ Требиње.

За најбољег играча проглашен је Владимир Станковић из Рукометног клуба „Леотар“, који сматра да је побједа заслужена и да је пехар, који им је више пута измакао, коначно у њиховом клубу.

Перишић, који је и предсједник Организационог одбора Купа, рекао је да је организација такмичења у Вишеграду подигнута на виши ниво, те да је Куп био посјећен.

„Важно је да у овом мушком спорту нисмо имали ниједну тежу повреду. Такође је важно да је екипа Рукометног клуба `Вишеград – ХЕД` у полуфиналној утакмици са освајачем купа пружила достојан отпор“, рекао је Перишић и захвалио учесницима турнира и честитао побједницима.

Организатори завршног турнира купа Републике Српске за рукометаше су Рукометни савез Републике Српске и Рукометни клуб „Вишеград – ХЕД“.

Покровитељ Купа је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

ИЗВОРSrna
Претходни текстСутра промоција пројекта “Повећање активности Спортско-рекреативног центра Тврдимићи”
Сљедећи текстПотјера у Сарајеву: Полицајци једва савладали човјека који је ходао са ножем у рукама