Насловна Најновије Саобраћај се одвија успорено

Саобраћај се одвија успорено

129
0

Због снијега који пада, саобраћај се јутрос на већини путева у РС одвија успорено. Посебну пажњу скрећемо на дионице у вишим планинским предјелима и преко превоја.

Дежурне екипе предузећа за путеве су на терену, тако да су за сада сви путеви проходни. На бројним  дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, упозоравамо на учестале одроне.Возачима на свим путним правцима, савјетујемо максимално опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу, уз обавезно посједовање зимске опреме.

– На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.

– У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-I 111, дионица Брод на Дрини (Фоча)-Хум (Шћепан Поље), због чега је измијењен режим одвијања саобраћаја и постављена привремена саобраћајна сигнализација. (Предвиђено је да радови трају до 31.12.2022. год).

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

-На магистралном путу М-18, дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

-На ГП  у БиХ нема дужих чекања на прелазак границе.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстХладно уз нове сњежне падавине
Сљедећи текстСнијег привукао туристе на Јахорину; Рекордна попуњеност хотела