Насловна Најновије Састанак Карана и Дачића у Требињу, слиједи потписивање меморандума о сарадњи

Састанак Карана и Дачића у Требињу, слиједи потписивање меморандума о сарадњи

30
0

Министри унутрашњих послова Републике Српске и Србије, Синиша Каран и Ивица Дачић, састали су се данас у Требињу, гдје би требало да буде потписан меморандум о сарадњи два министарства током туристичке сезоне.

Састанку у Полицијској управи Требиње присуствује и директор Полиције Републике Српске Синиша Кострешевић и начелник ове управе Синиша Лакета, као и делегације два министарства.

У Полицијској управи планиране су и изјаве за медије након састанка, а потом је предвиђено да градоначелник Требиња Мирко Ћурић у Градској управи угости Карана и Дачића.

Састанак у Градској управи предвиђен је за 13.00 часова, а изјаве за медије у 13.30 часова код Ватрогасног дома, гдје ће Ћурић са Караном и Дачићем посјетити локацију на којој се налази хеликоптер МУП-а Србије за гашење пожара, који ће овог љета бити стациониран у Требињу.

Стационирање хеликоптера МУП-а Србије у Требињу, представља прву реализацију договора са недавно одржаног Свесрпског сабора у Београду које су постигла двојица министара са представницима полицијских управа Србије и Републике Српске.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВишеград: Ђуревић организовао пријем и новчане награде за најбоље средњошколце и основце
Сљедећи текстРУЦЗ: Грађани да спремно дочекају најављене врелине