Насловна Најновије Синиша Миличевић и Ненад Вуковић крећу пјешке до Острога да би помогли...

Синиша Миличевић и Ненад Вуковић крећу пјешке до Острога да би помогли лијечење Магдалене Влашки

496
0

Синиша Миличевић и Ненад Вуковић из Источног Сарајева кренуће сутра пјешке из Источног Новог Сарајева у хуманитарни поход према Манастиру Острог како би помогли лијечење тешко обољеле Магдалене Влашки из Трнова.

Миличевић је рекао Срни да ће кренути ујутро у 8.00 часова испред дворане „Србија“ и да су први дан планирали да пјешаче до Доброг Поља, други дан до Фоче, трећи дан до Пивског манастира, потом до Никшића и на крају до Острога.

Он је навео да је то пут од око 200 километара који ће проћи пјешке како би указали на то да је осмогодишњој дјевојчици из Трнова која је обољела од малигне болести неопходна помоћ.

Миличевић је напоменуо да свако ко искаже жељу да помогне новац може уплатити на жиро рачун који је отворен за ову намјену.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 5520001975658815 у Адико банци на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Кнежевића осам, 71220 Трново.

Миличевић је навео да је први хуманитарни поход коју заједно са својим пријатељем жели реализовати и да су планирали да под Острог стигну у петак увече, 19. маја.

– Биће нам задовољство уколико успијемо макар мало помоћи овој дјевојчици и њеним родитељима – каже Миличевић који вјерује у хуманост народа и свих добрих људи.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстДодик: Република Српска финансијски стабилна
Сљедећи текстУ нападу малољетника тешко повријеђена једна жена и њен син