Насловна Најновије Славија и Вишеград у дербију истока

Славија и Вишеград у дербију истока

218
0
qrf

Дерби истока између рукометних клубова Славија и Вишеград, игра се у петак са почетком у 19 часова. Оба тима се налазе у средини табеле али резултатски императив постоји због ривалства које је (можда и претјерано) створено посљедњих година. Домаћи терен не игра важну улогу, ко буде мотивисанији тај ће и освојити бодове.

РК Славија – славље у Вишеграду

Славија је у првом дијелу сезоне имала невјероватни низ од седам везаних побједа, а онда је стала и у наредних десет утакмица остварила само двије побједе. Подмлађивање екипе узело је свој данак, мада је игра показивала да постоји квалитет. Понекад ни то није утицало на резултат, као у прошлом колу у Котор Варошу када су волшебно ускраћени за бод. Претпоставка је да ће у дербију најопаснији по гол тима са Дрине бити борбени Јелисић, Домазет и пробуђени Мирковић.

РК Вишеград – желе реванш

Вишеград у прољећном дијелу првенства игра по принципу топло – хладно. Остварили су по четири побједе и пораза и претекли Славију на табели. У прошлом колу намучио их је Гласинац и на час је изгледало да ће се поновити меч одигран на Сокоцу. Славија је „љути” ривал и још се у редовима Вишграђана нису смириле страсти из претходног дуела у којем је Славија однијела бодове. Читава лепез Рацковића (Ђорђо и Лазар посебно), Бабић, Бојовић и Пецикоза, сигурно ће тражити реванш у Источном Сарајеву.

ИЗВОРSportEast
Претходни текстСрпска трага за још 1.654 лица
Сљедећи текстФК Омладинац – ФК Фамос 0:5 (0:1)